Cemoto Move

Sisilisko Sähköskoottereiden kautta voit hankkia edullisesti Cemoto Move sähkökulkupelin! Värivaihtoehdot valkoinen ja musta, hinta 1190 eur (sis. alv 24%).

Move on kätevä sähköinen kulkupeli, jota käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä. Se on erinomainen sähköinen kulkupeli koulumatkoille, harrastuksiin ja tietysti hauskaan cruisailuun!

Movessa on jouset edessä ja takana ja myös puhelimen latauspistoke ja -teline. Sähköinen liikkuminen yleistyy ja tulee kaikkien saavutettavaksi. Tällä pelillä on mahdollista ajaa jo ennen mopoikää.

– Et tarvitse ajokorttia
– Et tarvitse vakuutusta
– Ei polttoainekuluja – energiakulut noin kymmenesosa polttomoottorimopoon verrattuna
– Ei polttomoottorin meteliä eikä pakokaasuja
– Ei ikärajaa – kulkupeli myös alle mopoikäisille
– Ei rekisteröintiä
– Huippunopeus 25 km/h
– 1 kW suoravetoinen hiiliharjaton napamoottori on huoltovapaa ja koko moottorin teho johdetaan suoraan takapyörään ilman voimansiirron tehohäviöitä. Muukin tekniikka on yksinkertaista, luotettavaa ja lähes huoltovapaata. Tämä kaikki tarkoittaa erittäin edullisia käyttökuluja.
– Nykyaikainen Litium-ioniakku takaa pitkän toimintasäteen ja akkua voi ladata mistä tahansa normaalista pistokkeesta koska tahansa ilman, että akku pitäisi ensin ajaa tyhjäksi.
– Tukeva teräsputkirunko – soveltuu jopa 120 kg painoiselle kuljettajalle.

Teknisiä tietoja

– Hiiliharjaton napamoottori 1000W
– Li-ioni akku 60V/12Ah
– Älykäs 2A laturi
– Lataus tyhjästä täyteen 4-6 h
– Noin 15-20 km toimintasäde*
– Huippunopeus 25 km/h
– Levyjarrut edessä ja takana
– Kirkas Led-ajovalo
– Äänimerkinantolaite
– Varashälytin ja ajonestolaite
– Paino n. 40 kg
– Ajajan paino 120 kg
*Toimintasäteeseen vaikuttavat monet tekijät, kuten ajajan paino, ajotyyli/-nopeus, rengaspaineet, maaston mäkisyys, tien pinnan laatu jne.