Archive for Tuotteet

Hanki sähköinen Cemoto Move nyt edullisesti!

Sisilisko Sähköskoottereiden kautta Cemoto Move sähkökulkupeli todella edullisesti tarjoushintaan 990 eur! Montaa kappaletta ei maahantuojalla enää ole jäljellä, toimi siis nopeasti!

Move on kätevä sähköinen kulkupeli, jota käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä. Se on erinomainen sähköinen kulkupeli koulumatkoille, harrastuksiin ja tietysti hauskaan cruisailuun!

Katso tarkemmat tiedot Movesta Sisiliskon tuotesivuilta.

Kommentointi pois päältä

Sähköskootterit edullisesti heti ajoon

Kevään 2018 kelit ovat nyt mukavat sähkömopoiluun. Nyt kannattaa kysyä erikoistarjousta sähkömoposta Sisilisko sähköskoottereilta!

Esimerkiksi tummanpunainen Cemoto Sprinter esittelymalli on valmiina matkaamaan uudelle omistajalle todella edukkaasti! Myös vähän ajetut käytetyt, valkoinen Cemoto Cruiser ja sinivalkoinen Sisilisko Retro, ovat valmiina kesän ajoihin.

Kommentointi pois päältä

Talvellakin voi hankkia sähköskootterin

Tämä musta Cemoto Cruiser matkasi ennen joulua 2016 Mikolle Keravalle. Vaikka talvi ei ole parasta sähkömopoilu aikaa, on talvella kuitenkin hyvä ajankohta hankkia sähköskootteri. Sähköskootteri on valmiina ajoon kun kevät koittaa. Ja mikäli tarve on ympärivuotiseen ajoon, sekin onnistuu kun ensin hankkii mopoon talvirenkaat.

Kommentointi pois päältä

Black Friday huipputarjous!

Sisilisko Sähköskootterit tarjoaa Black Friday tarjouksena mustan Cemoto Cruiser sähköskootterin nopeimmalle hintaan 1200e sis alv!

Kommentointi pois päältä

Kokenut sähköskootteristi on tyytyväinen Cemotoon

Jyväskyläläinen Jukka Nurminen hankki kesäkuun alussa Sisiliskolta mustan Cemoto Cruiser sähköskootterin. Kyseessä on jo Jukan motoristiuran kolmas sähköskootteri. Mies on hankintaansa tyytyväinen.

“Cemoto Cruiser on paras ajamani sähköskootteri. Aiempiin sähkömopoihini verrattuna Cemotossa on enemmän tehoa ja sillä on mukavampi ajaa” Jukka kertoo. “Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Toimitus kotiovelle asti oli nopeaa ja myös etuiskareiden vaihto jäykempiin onnistui vaivattomasti paikanpäällä”, Jukka sanoo. “Cruiserin kantama on hyvä ja voin hoitaa sillä lähes kaikki asioinnit ja ajelut, todella hyvä hankinta”, Jukka kehuu. Mukavia ajoja Jukalle Jyväskylään!

Kommentointi pois päältä

Cemoto Sprinter on kevään suosikki

Sisiliskon myymät Cemoto Sprinter sähköskootterit ovat olleet talven ja kevään suosikkimalli. Sprinterillä ajavat nyt myös mm. Henri Tampereella, Rainer Rantasalmella ja Mick Espoossa. Sisilisko Sähköskootterit onnittelee uusia sähköskootterikuskeja hyvästä valinnasta.

Kommentointi pois päältä

Huipputarjous: Cemoto 1650 euroa ja 500 euron akkusetti kaupanpäälle!

Sisilisko Sähköskootterit tarjoaa kevään 2016 tarjouksena Cemoto-sähkoskootterit hintaan 1650 euroa! Kaupanpäälle uusi 500 euron akkusetti (8 kpl 12V 20Ah akkuja)!

Nämä loput Cemotot myydään maahantuojan varastosta pois uusien tieltä. Maahantuojalla enää muutama menopeli tällä hinnalla joten toimi nopeasti. Normaalihinta Cemoto-sähköskoottereille on 2450 euroa. Toimitus onnistuu suoraan maahantuojan varastosta Kaukokiidon rahdilla mihin päin Suomea tahansa (toimituskulut n. 150 euroa). Cemoto-sähköskoottereiden tekniset tiedot löydät tuotesivulta.

Kommentointi pois päältä

Tämä Sisilisko ei vaivu talvihorrokseen

Henri Setälän joulukuussa 2015 hankkima Sisilisko ei ole talvihorroksessa vaan kovassa ajossa kelistä riippumatta. Henri osti Sisilisko Sähköskoottereilta mustan Cemoto Sprinter sähköskootterin ympärivuotiseen työmatka-ajoon. Hän hankki sähkömopoonsa myös ylimääräisen etu- ja takavanteen (napamoottorilla) joten mopoon löytyvät nyt kesä- ja nastarenkaat omilla vanteilla.

“Sähkömoottori toimii talvella paremmin kuin bensakone. Kantama toki sähköskootterissa lyhenee talvella, mutta bensamopon käynnistysongelmia tai jähmeyttä ei sähköskootterissa ole”, Henri kertoo. “Nastarenkaat ovat ihan ehdottomat talvikäytössä. Ja heijastavat ajovarusteet ovat pimeällä hyvä lisä turvalliseen liikkumiseen autojen seassa”, Henri lisää.

Sähköskootterilla pääsee siis talvikeleissäkin kunhan alla on nastarenkaat ja välttää huonoja kelejä. Kovimmilla pakkasilla ei sähkömopoa kannata käyttää koska akut rasittuvat silloin eniten. Turvallisia kilometrejä Henrille Turun suuntaan!

Kommentointi pois päältä

Cemoto Sprinter nopealle vain 1250 eurolla!

Koulujen alkamisen kunniaksi Sisilisko Sähköskooterit tarjoaa Cemoto Sprinter sähköskootterin hurjaan tarjoushintaan: vain 1250 euroa (sis. alv). Tarjous koskee vain kahta menopeliä (1 kpl musta Sprinter ja 1 kpl punainen Sprinter) joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Kesän Cemotot alkavat olla maahantuojalla vähissä.

Cemoto Sprinter mallissa on tehokas 3 kW moottori, 48V 40Ah lyijygeeliakut, 12 tuuman renkaat sekä nestetoimiset levyjarrut edessä ja takana. Sporttisella Sprinterillä kelpaa kulkea kaksikin kyydissä äänettömästi kouluun, töihin ja harrastuksiin.

Kommentointi pois päältä

Metallinpunaiset Cemoto City Cruiserit Etelä-Suomeen

Kevään ja alkukesän suosikkiväri oli valkoinen, mutta uusimmat Sisilisko-kuskit ajavat nyt metallinpunaisilla Cemoto City Cruisereilla. Erittäin tyylikäs vaihtoehto tämäkin. Mukavia ajoja Tepolle Sipooseen ja Veikolle Kouvolaan!

Kommentointi pois päältä